kanel

Mamma kom hem nyss från jobbet. 
Hon kom hem med tre stora bullar. Då menar jag Stora.


you


nu har det gått för långt

Håll i hatten nu. Det är mallan som skriver.
Dagens upplägg:
* Ursäkt
* Bild
* Gnäll

Så vi börjar alltså med en ursäkt. Jag ber om ursäkt. För min frånvaro. Hade till och med glömt bort vårat lösenord. Då är det illa. Var tvungen att ta en kort funderare och när jag kom på det fick jag ta ännu en funderare. På varför vi har ett så långt jobbigt lösenord. Kunde vi inte bara ha ett kort liksom?


En bild, för att liva upp det hela.

Och så lite gnäll. Min morgon sög. Jag sov 40 minuter för länge, tappade min tandborste på mattan. Tandkräm på mattan, hår på tandborsten. Mumms.
Jag är sjuk också. Mår inte riktigt ok. Känns inte riktigt.. normal?


Låt in moi hoved


Jeg kalder på dig
jeg kalder på dig
ja jeg kalder på dig
jeg kalder på dig
-
Har haft låten spelandes i min hjärna hela halva morgornen.
Nu har jag spanskalektion, efter en franskalektion. Senare har jag även en engelskalektion. Älskar språk. Serri. Dock är jag kanske inte tilllåten att vara med på spanskan. Men ingen skada skedd.

prostituerad

Jag kom helt plöttsligt på hur regeln mellan prostituerade och köpare fungerar.
Jag menar, innan tyckte jag att det var idiotiskt att vara prostituerad inte var ett brott, mendans det är olagligt att köpa sex. Jag förstod inte riktigt hur det hängde ihop. Men nu, nu förstår jag.

Helgen över, pausen över

Nu är helgen över, som ni märker så bloggas det för fulla rullar igen. Jag - Lowis - håller igång bloggen.

Lektion

Mallan och José gick någongång runt 12:30. Jag gick från skolan vid 16-tiden. MVGMVG.
I alla fall.
Där satt jag. Ensam på fotolektionen. Helt ensam i kanske tio minuter. Sen kom några från trean. Sen kom några till. Och några till. Tillslut var jag omgiven av dem. 
Två timmar senare gick Olof fram till mig och sa att jag skulle säga till om jag ville vara där när han hade lektion. Men han sa att det var okej, men att jag borde sagt till..
Då försvarade jag mig med att säga att jag också hade lektion, men att det bara var jag där. Han ignorerade mig och sa att det är en anledning till att skåpet togs bort, för att man inte ska springa in och störa. Jag försvarade mig ännu mer med att säga att jag var där innan dem, vilket betydde att jag inte kom in efteråt och störde. Då gick han iväg. Muttrade lite tror jag. En trea försvarade mig sedan med att säga att hon inte ens viste att det var någon mitt emot henne. De tar dock inte jag som en komplemang. Jag vill inte vara osynlig.

h mr o

Hatar att O alltid bokar in våran fotosal när jenny säger att vi inte behöver vara på lektionen.
Nu kommer treorna och jag är mobbad och en ensam tvåa.
Jag vill vara kvar till 15:15.
Vad vill dem mig

Lögn

Min katt blir 10 i år!!!

okej lite till

h3h3h3 - tillbaka.
-
Nä men ville bara tillägga att de ämnerna jag tar på allvar och faktigst försöker göra bra ifrån mig är det minnst viktiga ämnerna.
Historia, Samhällskunskap, Matte, Svenska och engelska (dock börjar jag ta engelskan mer serriös, samma med franskan). Är några ämnen jag knappt bryr mig om. Min framtid ser inte ljus ut. Det värsta är liksom att jag vet om det, men inte gör något åt det. aah, älskar mitt liv..

hahahaha - mitt försök till hallallallallala

Ja, som sagt. JAg är i ett konstigt humör. Jag kan inte sluta blogga. Orkar inte. För roligt. Nästan värt att lägga ut en webcamera bild på mig. Men, opps. Jag har ingen. Oopsiee.
-
Nä men serri. Imrogorn ska jag dissa infon. För jag vill såå åka hem emellan skolan och jönköpingresan. Orkar inte. Dör. Oj, nu fick jag ett nervösitets ryck. HErreguuh. Vad ska jag ta mig till. Gaah, jag ska träffa folk jag inte sätt sen i augusti. Jag ska träffa nytt folk. Jag kanske ska bada "ta med badkläder, finns pool i området". Jag kommer inte bada. Var är det liksom. Kan inte vara så som i tyskland. Inte alls. Nej, det går inte. Men vart ska jag såva.
Och hörrni! Jag ska vara kvar i Jönköping 3h efter att man har checkat ut. Jag kunde välja en halvtimma efter. Men hatar att vara den som springer ifrån någonting först. Eller jag tror jag hatar det... Så får hoppas att jag kan chilla ett tag med några. Sen ska jag ta tåget och åka till storstan. kommer fram klockan ocho (så stavas det väl ändå inte?).
-
Aja, nog med tortyr, nu ska jag läsa igenom min grej. Göra en powerpoint kasnke kan vara bra. Ahh, livet leker.

Jag äger

Grym och förmodligen samt dock är mina nya hippa ord. Haha orkar inte.
-
Nä men serri (ännu ett ord i listan) jag trodde jag sög i galleriuppgiften. Men så fort jag kom hem från gallerit skrev jag ner. Men jag trodde att jag bara skrev ett par ynka rader. Det visade sig att jag hade skrivit hela fyra sidor. Dock kan man räkna bort en och en halv kanske då jag har med bilder samt en text av konstnären.
-
Än en gång säger jag det. Jag är grym!

Tja

Jag borde skriva gallerigrejen. Galleri galler galleri. Usch. Jag är på ett allderles konstigt humöt. ååh, titta! Jag ser min katt! "Hej katten!" Söt chey. Åh, nu sniffar hon på saker. Så söt. Gissa hur gamal hon är!? Skoja, ni får inte gissa. Hon är nio i år. naawww

göteborg

Jag, mamma, brorsan, kusin,kusin och moster spelade ett sällskapsspel i julas.
Spelet gick ut på att man fick ett ord och så ska man förklara ordet så att den andra spelkamraten kan säga vad det står på kortet. Låter inte så kul. Men jag kan lova dig, det äre!
-
Jag och den ena kusinen var i lag.
-
Kusin: Man åker med den till skolan.
Jag: TUNNELBANA!!!
-
Haaaha jag är för rolig. Jag är helt klart en stockholmare.
-
Ps. Nyss skämde jag ut mig för hela vår klass. Sötma.

söt

Den ena hade brutit sin fot, på det mest ofattbara sätt du kan tänka dig.

Vardagsupdatering

Tja!1!!!1!
Jag äter nu kall glass och mjölk efter att ha varit ute i en snöstorm. Känns fel. Skakar fortfarande från kylan.
Nåväl. Jag fotade nyss till fotouppgiften. Jag sög. Var för road med att lyssna på de jag fotade.
Det var alltså, Benjamin, John och Lisa. De gick i min klass i sexan. Var ganska härligt att träffa dem. B&J (hahahhahahahahahhah tänkte inte på det föräns nu).
-
Lyssnar på musik. Juste, det är en konsert i filjadelfjakyrkan för den som är intresserad.
-
Jag är ganska taggad på livet trotts allt.

schedule

Såååååå. Nu, äntligen är jag anmäld till återträffen i Jönköping.
Kommer behöva springa från skolan och bli uppmöt av mamma på vägen med mina saker. Känner av stressen redan nu. Gaaah!
-
Kommer fram vid sju -tiden.
In checkning är från 18-19:30
-
Ps. Varför ska vi sluta så sent denna fredag...
-
Min helg kommer bli fullproppad.
.
Lördag:
07:00-08:00 - duschtid för de som vill.
08:00 - 09:15 - frukost.
-
och så är dagen fullpackad därifrån till 00:00.
-
Söndag:
07:00-08:00 - duschtid för de som vill.
08:00 - 09:15 - frukost.
-
fullpackat till
13:00 - avfärd hemåt.
-
Aja. Det blir bra, allt blir bra. Kommer hänga med; Norskar, Finnar, Svenskar, Danskar och folk från färöarna. Livet är bra! <3

Prinskorv

T-J.A.
.
Jag är lite chockerad över hur snälla folk kan va.
Ja. Alla ställde in fotograferingen idag. awesome!
Nä men de var för det bästa för mig också faktiskt. Behöver nog tiden till att plugga. Men alla kunde imorgon. Alla och alla. Ni tror säkert det är många. Då har ni fel. Det är fyra. Fyra personer svarade ja på min fråga. Känns bra..! Nä men serri, alla dem verkar dessutom villiga. Så de grymt. Team Lowis!!!  *hejaklacksskrik*
.
Nä men serri nr 2.
Den ena gick i min klass i sexan och vi har inte sätts sen dess. Okej, två gick i min klass i sexan, men den ena har jag träffat två gånger efter antar jag. Ehm... (mitt nya dagligtskrifta "ord"). Båda dem verkar verkligen vilja. Så de känns grymt. Nä men serri nr 3. Jag hoppas allt går bra <3124563432

.

Hej, jag känner för att göra er yra
Liten undanflykt från skolan och sånt där.

problema

Asså, jag läste artikeln om Camilla och Maday, mycket söta!
-
I alla fall. Ba för att jag läste den kom det upp en länk/rekomendation på facebook från mig. Orkar inte, jag menar. Visst kul att folk läser, men jag menar. Jag vill inte ha den där. Men jag kan inte direkt ta bort den för det är respektlöst. Men det känns lite larv när en annan i klassen visat den, så gör jag också det. Som om man inte redan visste lixom. ååh! Älskar mina problem
-
För er som missat:
Jag är grymt avundsjuk på henne!

Tje verlden

Nä men serri. Nu till ett seriöst ämne. Om någon i dagens historiagrupp LAV läser detta. hah. Serri, jag ber om ursäkt för att ni fick vara med mig. Jag suger, men jag skäms inte, kanske borde... Men det är inte jag. Aja, ni va grymma helt enkelt.
-
Vidare till ämne nummer 1½.
Sista historialektionen evah och läraren kunde inte stava mitt namn. SÄR. Loise. Dö bitch. Nä men serri. Tack.
-
Så, nu vidare till ämne nummer två.
Lypsyl.
Jag var tvungen att köpa ett idag. Serri, mitt första ever...
Jag känner redan nu att jag kommer att bli beroende. Då jag tagit upp den minnst fem gånger den senaste halvtimman.

FRÅga

Okej. så här är det
Schoolsoft: du kan uppdatera din kamera.
*Jag läser på schoolsoft: kamera D5100*.
Jag: Kan vi som har D5000 också uppdatera??? queeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?

dör

Allvarligt knappisar. Vi ska ju läsa en text till fotolektionen. Har inte kollat på den förrän nu. Den är 45 sidor. FYRTIOFEM fucking sidor. Skjut mig. Ifs bilder på typ kanske 10 sidor. Men ändå. Allvarligt. 45 sidor. Det är inte ens kul. Eller har jag missuppfattat något? Ska man verkligen läsa hela? Jag dör.

Ps. älskar att ända gången jag skriver är när jag har något skolrelaterat att klaga på. Eller bara något om skolan i allmänhet. Underbart. Men serri, 45 sidor...

Hungrig


Fortfarande hungrig

Dörr


BFFs 2

Vi är verkligen bästisar. Typ mailar varandra. Hon gav precis en länk som kunde hjälpa mig med läxan och förklarade lite annat om ditt och datt. Gah, hon är en bra lärare. Dock kommer jag att få mer och mer problem med henne i och med att jag inte tycker om lärare. alls. Hatar alla.

Jag äger

Så kewl.
När man bläddrar ner är det bara bildlösa inlägg (typ) men inte nok med det. Det är bara inlägg från mig. Kom igen knappar! Folk kommer att demostrera utanför våra fönster om ni inte börjar blogga snart.

sär

Jag försöker att ragga upp folk. 94or. Till fotouppgiften ni vet. Om du är 94 och intresserad, känn dig fri att höra av dig. Behöver många!
Lovar. Ingen kommer att dyka upp. fml

sfär

"VAAA!" utbrast jag högt för mig själv när jag ändå inte påverkas. Då är det något speciellt må säga. De tar bort en del av våran skola.
Nä men serri. Tycker synd om dig malls. Låter som att du kommer behöva släpa din dator och kamera fram och tillbaka härdan efter...

BFFs

föruTOM att vara med i tidningen har jag blivit bästis med engelskaläraren.

Aftonbladet

"Louise Eklund, känd inom lördagsfranskan. Som en chock berättade hon för oss att hon ska byta ut lördagsfranskan mot eventuellt torsdagsfranska. Hon fortsätter med att säga "torsdagar är de längsta dagarna i skolan, jag ska även tillägga att jag kommer ha privatfranska efter skolfranska". Är bra för henne?
Nu kommer hon att kunna leva som en ungdom på fredagar och inte behöva tänka på att gå upp tidigt dagen där på. Det sista hon hade att säga var "nu kommer inget stoppa mig för att ha en tjejkväll med Fellan, José och Mallan". Jag, Henrik Lundgren, önskar Louise all lycka inför den kommande tjejkvällen".

uppdrag

Okej.. Jag har typ inte haft något liv idag, som om jag någonsin har det. Jag har kollat runt på youtube (som jag gör ovanligt mycket nu för tiden) och fastnade på en tjej som har trichotillomani. Kul tjej, begåvad och allt sånt där.
-
I alla fall. Jag kom på under den tiden att jag leker väldigt mycket med mitt hår. Om jag ska vara ärlig ville jag hela tiden röra mitt hår efter att jag började titta, men jag tillät inte mig sjävl. Jag säger hela tiden att jag tappar fett mycket med hår, men de kanske är så att jag drar ut det... I alla fall. Tänk om det utvecklas till trichotillomani, det vill jag inte.
-
Så från och med idag, 21 Januari 2012, ska jag sluta att röra mitt hår. Om ni märker att jag gör det. Påpeka gärna.

Samara

dör

CHEYER!!

JAAAAAAAAAAAAAAG misstog mig.
JAAAAAAAAAAAAAAG trodde att återträffen var denna helg (20-22) men den var tydligen nästa helg (27-29).
Sär. Nu har ni säkert bokat upp något denna helg. Annars hade vi kunnat ha cheykvällensomaldrigblirav nu i helgen. Sär. Varför håller jag aldrig koll!
Om jag inte hade kollat nu hade jag säkert varit på väg mot jönköping i morgorn. Särsärsär.

His

Historiafri.
woohoo.
Lämnade in uppfiten fyra minuter innan deadline. Älskar att jag alltid väntar till så sent som möjligt.
Från
och
med
i morgorn ska jag pluggish NAKNA - prov nästa vecka. Samt matte antar jag. Jag suger på matte. Trodde det skulle gå bättre efter mattehelgen. Dröm vidare bitch!
Justeee. Jag har noll koll på vad jag ska fota till fotouppgiften. 17år. Jag vet inte hur en normal 17 åring beter sig.
Nä nu ska jag koppla in den där fina belysningen som jag tittar på och göra min utsikt ännu finare.
Bye bitches.

coachen tipsar ksgare

När du använder Ne i skolan - stäng inte ner sidan.
Du kan fortsätta vara inloggad på ksg hemma - sjukt värt!
-
ps: Det är ingen vanlig onsdag i morgorn. Det är en fredag enligt schemat. Just sayin'

test

Jag tänkte göra ett test. Om man svarar "ja" på ett x-antal frågor, finns det en risk att man har det... När de förklarade hur man är, stämde jag inte in. Men när man skulle börja svara "ja eller nej" gick jag över gränsen.
-
Aja, det var en fråga om man hade svårt att uttala långa ord. Så letade upp långa ord och svaret är nej. Jag har inte så svårt för att läsa långa ord.
-
Ett annat ord för hicka är - Hyponeurikostkadafragmakontravibrationer. Tackar verkligen för den kortare alltinativet.
-
Jag erkänner. Första gången var det inget problem. Ju mer jag försöker säga det, ju mer tappar jag. Sick.

hej livet

Jag lämnade in min källkritik! Förmodligen inte godkänd. Jag suger. Men det är ingen nyhet direkt.
Men jag är bäst, så tro inte att mitt självförtroende är dåligt bara för att jag är dålig i skolan, på aktiviteter, på att komma i tid, på att lämna in saker, på att höra av mig, på att göra i princip vad som hellst. Mitt självförtroende är ändå alltid på topp.
-
Snart ska jag äta laxxxxxxxxxx. Mumma!
Först ska jag försöka skriva klart uppgift nummero dos.

Dryck

Godmorgorn my love
-
Nä men serri (standard)
Jag dricker té och ska snart påbörja en tugga på en baguette. Jag är hungrig men har inte varit sugen på yoghurt på säkert en månad. Blir serri äcklad bara jag tänker på smaken, nej jag har inte varit med om en José-insident (ätit för mycket och aldrig kommer äta igen). Jag bara halft spyr när jag tänker på det.
-
Idag äre. Måndag igen. Vilket betyder skola, allvar. Det snöar. Hemskt.
-
Jag har tjatat o tjatat på mina föräldrar att vi ska köpa hem en vanlig kaffemaskin (har bara nesspressokaffe hemma annars). Igår såg jag en nyinflyttat maskin i köket. Soet. Nu ska jag lära mig tycka om kaffe har jag tänkt.
-
Oh herre vad jag är hungrig. Nu ska jag ta o börja äta..

yt


..

onedirectioneers:  RUN LIAM RUN

.


bye


morgn

Jag ser verkligen fram emot morgorndagen.
Ser fram emot att få träffa Stiv <3

en röst

Spelade nyss in min röst när jag läste mitt skolarbete...

1. Jag låter bitchig.
2. Jag låter ointelligent.
3. Jag låter gråtfärdig.
4. Jag orkar inte med mig själv.

Hur ska jag någonsin kunna hålla ett intressant samt seriöst tal.
Hur kan man frivilligt höra min röst.

pene


igår

Jag: Det är lördag idag va?
Carolina och José: Det är söndag!
-
När jag kom hem insåg jag att jag hade väldigt rätt.
Jag blev väldigt orolig ett tag ska ni veta....

jex

H

Är det någon som vet hur jag kan samla ihop 15'675 kr till 5 mars?
Känn dig fri att svara.

Lite under är okej, 10'450 kr kan vara okej.
Men kom ihåg att jag börjar från botten, utan ett enda jobb.

Fanuari

Bara för att jag skämta om det igår så händer det.
Min pappa fick jobberbjudande i norrköping, han börjar på Måndag.
-
Detta pågår i endast två månader men då han kommer att bo i en lägenhet där fem dagar i veckan och han åker hem hit på helgerna. Det kommer kännas konstigt..
Jag kanske äntligen förstår mig på hur Malls känner sig. Fast det är förmodligen "jobbigare" för dig.
-
Och som svar på José...
Visst kan jag följa med!

lördag

hej vänns/knappisar

vad gör ni på lördag kväll?

har nämligen biljetter till ''the vocie sverige''

vill ni gå med mig?

vet inte riktigt vad det är

typ wannabe idol

med magnus uggla, petter (tyvärr inte bonde söker fru petter denna gång heller), carola och ola salo

vad säger ni?

btw, äter en mannafrutti

---

Jag vill hälsa alla att ni ska ha ett bra liv.
Pappa fick ett jobb i Göteborg så vi kommer att flytta innan veckan är slut.
Tänkte meddela det här så alla kan höra det från mig.
-
Skoja, tyvärr. Jag sitter i köket och pluggar historia samtidigt som jag kollar på trasan och banane. Ååh jag gillar dem. Tänkte säga att jag saknar 90-talet, men jag ljuger för mig själv. Under sex år levde jag i 90-talet, jag kommer knappt ihåg något längre. Sanningen är den att jag skulle velat vara en tonåring under 90-talet.
Nä nu ska jag dra mig i håret och fortsätta att studera.

GOTT NYTT ÅR

Gott nytt år lovers!

RSS 2.0