uhuhuhhh

Jag gråter en skvätt. Jag åkte främst till göteborg för att jag ville till way out west. Förvisso är det nästa vecka och då seglar jag. Men jag vill så gärna gå å se å höra o vara där på en speciell artist. Hur konstigt det än låter har jag förberätt mig själv för att kunna lyssna på hans musik, genom att inte lyssna alls under ett x-antal månader. Sen så fick jag reda på att han skulle hit, till sverige, till göteborg. En kvart ifrån var jag befinner mig nu... Jag är egentligen inget stort fan för någon, några eller något. De är bara de att jag vill höra honom, live. Jag vet att ni inte bryr er, men jag är tacksam för att ni läst så här pass långt. (lol) I vilket fall är den anledning till att jag inte åker, så pass patetisk att jag inte har haft eller har något jobb. Så jag ber er/mig själv: var inte fucking arbetslös/ lev inte bara på studiebidrag. Gå ut och sök ett fucking jobb tills ni har ett, bitches! Dessutom är åldersgränsen 18år, villket känns ännu mera värt. Jag skulle lätt hoppa seglingens tio dagar, i utbyte mot en dag på festivalområdet. Jag ansökte om att få jobba där, men jag är så vitt jag vet inte anstäld. Dock har jag nu efterhand kommit överfund över att jag inte vill jobba där. Jag vill vara där. Bara vara.

naww


jag mot göteborg

Jag drar till göteborg imorgon, runt 12 tiden.
Kommer stanna i norrköping ca två timmar på vägen. Utifall vi har några fans där. hahahah loollll

I alla fall. Sen på torsdag skall jag på konsert i borås. Vilket de tydligen har vart hela sommaren, varenda torsdag. Vad mer... åh, inget.

Barn älskar mig

Ett barn gick fram till mig idag. Hon hade en hink i handen och visade stolt upp innehållet. Sand. Sand som hon senare kände för att hälla ut. Hon frågade mig, om det var okej att hälla det på gräset. Till en början gick jag med på det, men efter en stund sade jag "det är nog bättre om du heller sanden i sanden". Då blev flickan sur och oerhört frustrerad, hon kastade hinken på mig. Ett barn kastade en hink på mig idag.

hahahahahha lol


hehehehehe

lol. har kollat på denna, typ länge nu.

löl


Borlänge

Jag och Lowis var ju på Peace&Love förra veckan.. tydligen var jag inget roligt sällskap eftersom att detta är allt Lowis gjorde:

 

Hon sov.


4 Juli

mamma och jag pratade om något..

Mamma: Louise Eklund, 16 år.

lol. Jag dog!

RSS 2.0