ha re bra

lol, jag ber om ursäkt för såpass många ocoola inlägg (alla mina). kände mig ba tvungen o dela med mig av denna till någon! plus att säga god natt och önska er en fin kväll.
lol

p


24e augusti 2012

"Jag är en hingst på rymmen"
 
- Mallan

Fucking hatfuckingmeddelande

Vi kommer inte ha några fucking lektioner med bara våran klass i år. Alla lektioner har vi tillsammans med B-klassen. Livslusten just nu ligger på noll och allt jag känner för är att gråta. Mitt liv är inte kul och jag vill dö. Jag hatar att visa mina bilder för folk, och nu ska jag behöva visa för ännu fler. Fml.
En sak som jag tyckt varit underbart med våran skola är just att vi har så små sköna klasser. Tack för att ni förstör mitt sista år på skolan! FUCKING TACK!
Ska sova nu, efter jag duschat och allt sånt BULLSHIT, och gråta en sväng och hoppas på att allt känns bättre när jag vaknar. Vilket det inte kommer göra eftersom vi har lektion med B-klassen. Måste dessutom ta bussen som jag hatar att ta. Gråter. På riktigt.


swepandansa
lol


citat

Jag seglade som sagt förra veckan. Det var min familj och en till familj dårå. Båda utan sina söner.

I vilket fall är den där andra tjejen och jag lite roliga mot min pappa (lol).

Tjejen: Kan vi inte göra något kul?... Jag vet! Vi tar Hanse (smeknamn för min pappa) och drar honom efter gummibåten!!

Den andra pappan: snurrar in honom i ett snöre och släpar honom efter oss!

Pappa: Nä jag vet!.. Vi kastar in honom i vattnet och kör över honom!!!

Jag och tjejen dog av garv!!

Hahahahahahahhaa

looooooooooool.
Jag gick in på min mail nu (min seriösare mailadress). I vilket fall läste jag "Hej bestaste funktionär" från Way Out West. lol, jag dör. Asså, aa... De stog ingenstans att jag blivit antagen(?), vad jag såg... Jahapp... Då missade jag den chansen.
Men äh, de var oerhört trevligt att segla. Det var 1 Augusti jag fick mailet om de.. och festivalen var 9 t.o.m 11.. Enligt mig, borde de hört av sig tidigare.. Jag var i göteborg då.. Inte på segelbåten än.. Varför kollade jag aldrig min andra fucking mail??!??!

update: WTF!! Nu är jag nog skylldig Way Out West pengar.. (lol, vad annars). Men serri, jag hade ingen aning om att jag fått jobbet.. Jag skulle arbeta med "dagbevakning och scensäkerhet vid Flamingo".. nä vetuvad.. Jag hade velat gå..

alce

Det blev inget älgsafari i sommar så jag letade fram en bild jag tog när jag stötte på en älg på vägen hem från bussen en gång. Året var 2008. Månaden var januari, tydligen. Inte mycket snö det året, tydligen. Söt hursomhelst. Men han blockerade min väg så jag var tvungen att ta en omväg. Jobbig promenad vill jag minnas.
 
Alce sueco

Pappor

Farfar: du är rätt tjock du..
Pappa: *tittar ner på sin mage*... Du har också sätt ut så här..

RSS 2.0