FUCKING AS!!!!

Jag ska till Frankrike andra perioden.
De betyder att jag kommer vandra ensam i skolan under tre veckor.
Aja, waevah


mhmm

Det är tydligen jordens dag idag.
va nu det betyder...

Update

Dom har gjort om schoolsoft. Blev allvarligt talat rädd.

Ps. Det blir tacos på fredag... No me gusta tacos.

13 April 2012

José: Det är fredag den trettonde idag!!!
Lowis: Omg! vad är det för datum????

iihih

kolla!
KOLLA RÅÅ!!!
1) jag har inte fotat till delredovisningen än. Jag känner att jag inte heller vill. Frågade min bror om en idé, han kom på en inom två minuter. Är jag dum eller borde han ta min skolplatts istället?
2) Såg precis att jag kommer jobba i Peace and Love Army i sommar!!!
2,1 ) José också för den som inte visste.

fuck y'all


lol

lol, how the fudge am I suppose to win?


Fucking liv, fucking panik

Läser Kenzas blogg nu... Ni vet, den ideala tjejen.
-
I alla fall, hon har tydligen lovat sig själv detsamma som jag har, nämnligen att ha körkort innan sommaren... Jag trodde serriöst att jag skulle ha körkort i slutet av mars. Men vilken planet bor jag på egentligen? mars? (hahah, jag är rolig).
-
Så de är som sagt mitt sista bud, körkort innan sommaren. Jag har börjat att ta med mig körkortsboken till skolan och kommer fortsätta så tills jag har det där kortet. Jag måste dessutom verkligen övningsköra så ofta jag kan!
-
Men det sjuka är att jag blir så stressad övar att veta att andra vill ta körkort. Ni ska veta att jag är inte bra på att hantera stress, jag blir så otroligt lugn av stress. Vem blir det?! Hur stört är inte det?!
-
Jag tror att jag blir så stressad för att jag har fått något slags behov av att känna mig bättre än någon för en gångs skull.
-
Aja, peace mannen!
ses

okej, vad har hänt idag då..?

Juste, vi blev fria, från skolan, i en vecka, efterssom, att, det är PÅSKLOV.
skoja... Postlov.

Ps val

Mal-val
Ditt söndagsångestsnack ledde mer till ett livsångestsnack för min del. Så få dagar till avslutningen. Så kort tid att övertyga lärarna och mig själv att jag kan.

Så töntigt att bli skolmotivetad först vid slutet av varje årskurs. Men sån är jag. Blir så jävligt mycket bättre (på alla sätt du kan tänka dig) runt vår o sommar. Ännu en anledning till att flytta söderut!

Ps2: jag blev riktigt taggad på livet en liten stund idag..!


Low

Okej. Bara för att uppdatera. Bara för att hålla er uppdaterade om mitt händelserika liv, ska jag här med berätta om min dag.

Hör och häpna, igår gick jag o la mig kl 9 för att orka och komma i tid till skolan idag. Nå väl. Klockan tre väckte katten mig som vanligt o ville ha mat. Sen när jag somnade om ville hon ha mer mat och sen ännu en gång (nej, hon är inte tjock) men den gången stängde jag dörren till mitt rum så att det inte skulle ske ytterligare igen.

Sen kom jag till skolan och jag kom i tid cool som jag är.

Senare vid lunch upptäckte vi en lunchtjuv. Han tog inte bara bestick som jos brukar bli frustrerad över. Nä han tog allt. Sallad, potatis, fisk, sås och vatten, bestick och tallrik från oss. Inte undra på att maten brukar ta slut när det tillslut är Mallans tur att ta mat...

Väl hemma gjorde jag mat som jag brukar när jag kommer hem <3 var hemma själv så blev en hel del prat för mig själv och katten.

Sen tvingade pappa ut mig att övningsköra. "bäst hittills" sa han.. Suraste körningen för min del. Kanske borde vara sur oftare..

Nyss åt vi middag, men eftersom att jag åt mat innan åt jag bara sockerärtor och tomat.

Så, såg min dag ut. "k, bry"

Ps. Mycket text... Sorri man


Ringer pappa

Lowis: var är du?
Lowis pappa: Vardagsrummet.. Var är du?
Lowis: sovrummet
Lowis pappa: jahapp!
*lägger på*

Jos, hur omöjligt det än låter så tror jag att jag ligger snäppet före dig med att ringa till pappan.


söndagsångest?

Om det är någon som känner lite söndagsångest så ska jag ta och hjälpa till att bota den nu. Jag känner inte denna ångest, underbart. Så här ska vi se.

Först och främst: bara 4 skoldagar denna vecka.
Vi har typ inget denna vecka, okejdå, det har vi visst. Men typ inget man kan öva till. Ta dagen som den kommer mina vänner.
Sedan är det påsklov, i lite mer än en vecka.

Och nu. Bäst av allt. Håll i hatten nu. Allvarligt. Det är seriöst bara 40 skoldagar kvar till sommarlovet. FYRTIO! (med reservation för felräkning) Förstår ni?? Det är typ ingenting?! Hashhchggghehheg. Så känner jag. Detta klarar vi! Herregud. Supertagg. Bara 40 dagar.. Waow.

Har en spännande nyhet också. Som ni knappisar kan få veta om ni är snälla. Hiihihih.

RSS 2.0