katts <3


ork <3

orkar inte.

Försöker komma på idéer till fotuuppgitfen. Visst har jag några. MEn jag behöver en till modellllllll. Eller jag frågade honom, men har inte fått svar och jag kan inte räkna med att han kollar igenom alla mail heller. Annars får jag köra med bara henne. Men då blir det inte lika tydligt.

Nä. jag måste knåpa lite till.
Asså, bara 5 dagar kvar och komma på något nu folks!
Panik! Ha panik!


klassen <3

1. "om någon hotar mig, då kommer ju jag hota tillbaka!".

2. "då kommer de bli krig".

1. "de blir ju inte de...."


eller?

min åsikt: det fungerar inte så.........!

tärna

från vänster: José, Lowis.

lolar


på vintern


joose


.

hej jag suger

på allt

WTF

vad äre för fel på mig!?

Jag trodde vi börja kvart över 10!!!!

FUCK!

Hatemyfuckinlife!!

punktbää

Söt.

när jag sa att jag inte skulle blogga på en vecka (klarade mig bara en dag).
Den dagen åkte besöksstatistiken markant, upp. Okej, jag förstår.
Jag torterar er helt enkelt.

Men vad gör de om några år.

Det var på tiden.

Äntligen!

CSN har satt upp en ny lag, där man inte längre kan ha 20% frånvaro utan bara några timmar. Det är själva skolan som bestämmer när det är nok.

Underbart!

Nä men på riktigt. Det kommer nog vara en förändring från min sida.
Två altz.

1. Jag skolkar inte/ kommer inte försent.
2. Jag skaffar ett jobb, då csn pengarna inte behövs.

Där ser ni. Två alltenativ till en bättre människa.
Go självdisciplin!

ps: det var of course våran skola som var med i nyheterna.

en kyckling per persson.
haha, de e fortfarande roligt!

anus


Det här är typ en sjukt seriös sida och så heter dem så...
anus.com....

Jag läser om naturalism och ah, typ august strindberg osv.
men anus. kom igen...

ps: tubecrush. under. barr.

bjud

Skrev nyss ett minne i estioa gruppen. Från ingen stanns kommenterar jag folk, tror det bara va ett minne för mig men om inte vore re ocoolt om man hörde de någon annan stanns. Nä men jag kom nu för att säga att när jag tvättade lite klädz idag så sjöng jag en låt, om just de. Texten suger duvetvems men beatet äger häst. Fastade på huvudet nu igen näär jag skulle zova. Så tänkte jag: vad är de för grym låt igen.. Så öppnade jag spotify och insåg att den var min. Den påminner lite om lykke li kan ha att göra med att jag lyssna på henne innan tvättningen.. Juste vänz. Min mobil funkar. De suger. Kunde fått en ny. Pappa kom hem med en iphone 4 till min mamma idag. Jag vill ju haren! Så alla nummer är raderade. Fick dock flera sms av knapparna från dagarna innan. Jag har väl fem nummer nu inklusive ma o pa. Men jag har egentligen inte så många fler nummer attt ragga upp tragiskt nog. För visso ändrade jag till ett stencoolt tema. Hästa

breaking the law

Jaag skickade precis iväg ett meddelande till mah svenskagrupp.
Skäms en aning.

adjö

Så säg adjö till eran favoritbloggare (jag) och skit i att läsaren i en väcka frammåt.
Inget coolt och festande kommer att hända.

Men när jag är tillbaka. wooohoo. Oj vad de kommer bli fest. För hela köret.
Jag har inget planerat, men vi får se.... Vi får se...

Vad ska jag göra i 30 mins nurå

Tja!

Jag bryter mot mina egna regler. Hatar't!
Men är tvungen att dela med mig om de senaste nyheterna lixx.

Jag fick svar av anns hon tyckte det var bra att jag skrev vad jag kände och tror inte att jag säker gruppen. Hon sa att hon skulle återkomma innan lektionen. Så jag kanske kan jobba själv trotts allt. Det låter bara för tragiskt, men jag förtjänar (sjukt osäker stavning) ingen grupp helt enkelt.

Vad mer...

Jo, min mobil är helt paj. Jag kan varken få sms eller skicka, man kan inte ringa till mig eller tvärt om, jag kan inte öppna något pogram osv osv. Den är paj. Nu måsteja ju bytaren. Den ställde till ett ocoolt problem igår, då jag skulle gå upp tidigt och hade väckning. Jag hade mobilen i laddaren, men otroligt nog laddade den ut. Sär mobil!

Sen vill jag säga att min helg har varit sjukt ointressant. Jag har hoppat över allt med skolarbete att göra, inte för att hänga med andra, fezta o sånt där. Nej nej. För att tillbringa min sista dag att se på  film. Hur sjukt är de?! Jag ska ha mitt tv och datorförbud så länge jag kan, men minnst en vecka. Sen blir de väl lite lungnare.

En fjärde sak då.

Snart äre nationella matteprov. Som vi alla ser fram emot. Så igår anmälde jag mig på en intensiv mattehelg nästa veckas helg. Underbart. Från kl. 8 till 4 tror jag. Lördag och Söndag. En helg kan inte spenderas på ett roligare sätt. Nä men serri. Jag behövere, sharre lär bli chockerad när han ser mitt nationella matteprov. Om jag lyckas vill säga.

Är ni glada att ni inte lever mitt liv nu?
Var de. Dit är så mycket mer värt!

que?hmm... fb... jag skrev inte kyss* hihiihhhi *fnissar galet läskigt* .. det va josé. ibland blir jag rädd för fb..

liv

good morning bitches

dag äre söndag.

Min dator laddade ut i fredags och en viktig detalj till laddaren är borta.
Vilket har lätt till att jag inte har kunnat göra fotoanalysen i och med att jag har skrivit skit i den samt att jag glömt vad han och bilden heter. Om jag letar lär jag väl hittat.

Min mobil är död. Bara konstig. Tror den har virus. Hur nu en mobil kan få de.

Jag har så inte haft ett liv den här helgen och från o me i morgorn blire sociallöst.

en fråga t. josé.
När va din sko grejen? Jag är fortfarande på så du vet.
Hoppas du inte ersatt mig <                    3

sss - svek svett och sorg

Jag skickade precis iväg ett mail till Anna, om att få hoppa av min svenskagrupp och istället köra på eget race. Det är absolut inte så att jag inte gillar min grupp.

Men om jag får vara ärlig.
De är på 9/10 och jag är på 1. max 2. If you know what i mean.

Nä men så här äre. Jag skäms över mig själv för att jag inte hjälpt till. Så om ni läser detta, mina vänner och kolleger. Jag, är en hemskt lat människa. Jag gör allt i sista minut och allt är halvdant. Jag hoppar av när det går som bäst. För jag gillar inte uppmärksamhet och beröm. Därför förtjänar inte jag en grupp med folk som är tvärt om. Jag förkänar ingen grupp. Dock kan man se de som en övning. Men en övning för mig är kanske allvar för en annan. Jag vill inte vara den som sinkar ner gruppen och gör så att de skäms över sitt arbete, för att jag inte pressterade väl nog.

Men jag ska bättra mig. Med undantag om hon inte svarar innan svenskalektionen, då jag kommer skita i den. Folk lär väl inte lägga märke till det ändå. Nästa vecka blir en socialt-fri vecka. Jag ska bara göra skoluppgifter på datorn, jag ska inte se på tv och jag ska lägga mig tidigt. Men det är inte allt. Min mobil är paj, med de menat att man kan smsa mig men jag får aldrig smsett. Jag kan dock skicka sms, men till vilken nytta är de om man inte kan få svar? Så nästa vecka är det konsetration på skolarbetet och livet utan stråling.

Jag hoppas. För gruppens bästa. Att jag kan hoppa ur.

Veckz / långt inlägg / hej

JAAAAAAg är här för att bevittna mig. Säger man så?..

Nä men serri först vill jag säga något kort om Svenskan. Jag förtjänar verkligen inte min grupp. Om de är på nivå 9,5 (av 10) är jag på högst 2. Fattar ni vad dålig jag ä.. Jag typ skäms, så jag sätter mig med knappisarna och läser lite där, för att göra mig ännu sämre ifrån mig.
Jag är så ledz gruppen. Jag borde vara i en egen. Förstöra för mig själv lix. Ba för mig o inte för dig(alla som läser).

Måste ba tillägga med att säga att jag är Vrål. Vrålhungrig. Så det är inte sant.

Sen ska jag säga att jag, José och Fells har en "hällsosam vecka" då vi tar trapporna istället för hissen (HEMSKT). Sen äter jag kanske en smula hällsosammare / har inte ätit någon skräpmat (än) (är grymt sugen på en pizza!!!). Sen hoppar jag över med att salta min mat. buhu. mitt liv är hårt.

och nu så vill jag säga(sjunga att sommaren är skön) att jag ska ha en datafri och tv/filmfri vecka om det inte ingår i ett skolarbete. (Vilket vi ofta använder dator till). Så jag skall alltså fokusera mer på skolarbeten och sånt där mer. Livsviktiga saker.

OCH! Jag kom på igår, att jag borde ha, ett "uppdrag" varje vecka, Eller asså, ni förstår.

OCH. Om jag bryter mot något tvingar jag mig själv att i slutet mot dan springa upp och ner i mitt trapphus så många gånger som jag gjort något fel. Förstår ni vad hemskt. Det är tre våningar upp, det vill säga, sex trappor. Hemska tider.

Nä nu ska jag traggla matematik.

g

lol

så sur fick bara g på svenska provet. inte ens ett +. allvarlig. så sur. svenska ska ju va mitt bra ämne. nu kan jag glömma mitt efterlängtade mvg. cecilia sa att jag skulle satsa på mvg i svenska b. anna förstår mina planer. hatar allt. lol jag kommer få g som slutbetyg säkert

haha lol

natt

Jag loooooooovar att det stog "IG-" på mitt omdömme igår.

tip-toed


ironi

Vet ni vad jag kom att tänka på?
Jag gick in på ksg's hemsida och såg bilden på Frida på startsidan.

Hon gör reklam för skolan och hon har slutat. Bytt.
Hur bra reklam är det om jag får fråga...

Dör lite


.


oki, någon. radera harpan från min dator


11/11-11 11.11.11

,lhkl

11/11-11 11.11.11

kjhkh

11/11-11 11.11.11

kljkln

11/11-11 11.11.11

klhiuh

11/11-11 11.11.11

kjhkj

11/11-11 11.11

Hej vänner.
Som ni alla förmodligen vet så är det den elfte i elfte elva idag. Klockan är elva och elva.
Hoppas ni har en underbar elva.

Hälsningar
Knappisar

11/11-11 11.11.11

Nu är det den elfte i elfte elva, klockan elva elva elva.
Lite fantastiskt tyckte vi, så vi var tvungna att föreviga detta i ett inlägg.

Elva

I like to eat


hem

Kom hem, satte på datorn för att kolla när vi börjar imorgon. Såg att harpan var uppe (fast inget lagt) så spelade en omgång. Det var en bra omgång kände jag, vann på första försöket och det gick väldigt fort. Trodde jag skulle slå något rekord nästan.

Sen kollade jag tiden och kom fram till att jag inte var så bra trots allt:Ah, så går det om man råkar starta harpan utan att veta om det.

jobd

Jag var nyss med i en reklam. Pinigt vare.

Spec för att mammas kompis (hon som fixar det hela) verkade tycka att jag var dum (i huvudet), vilket jag var. Jag skulle skriva  dagens datum. Trodde det var den 10/9 idag. why? venne. Visste typ inte att det var november. Fick lite ongest. Snart 2012.

Det var alltså en reklam för ett drogtest...
Jag skulle blåsa i en grej, typ sån där man blåser i om man kör bil och är full då polisen ber en att blåsa. Nåja, jag fick 500 spänn i alla fall.

Det lät dock som om de kanske kommer att visa den i skolan. Pinsamt. Jag är med, min bror är med och min mamma. HEJ  FAMILJEN EKLUND! minus far. Mamma ska till och med ha cykelhjälm. 
Om det blev bra, vem vet, kanske får jag fler jobb.
Tråkigt för dem, är jag inte fotogenisk.

"Det är inte ett modelljobbb" sa hon.
Hon sa även "hur ska vi göra med hennes munsår" bakom min rygg.
Jag menar, man kan redigera bort det, eller ha en annan vinkel. Vilket jag hade.

Aja, lite rikare kommer jag till skolan.

L'oréal


mm

Jag säger bara Italien.
Italienare.

Vi åker dit, tycker jag.och bara för att, så kastar jag upp fabio can.....någonting.


kommmmmentar

Torsdagen veckan innan lovet.

En i franskan: Kan man säga att filippa Reinfeldt är känd?

Jag: vem är de...?Ganska ocoolt av mig. Förstod att de hade med fredrik o göra, men de kunde ju vart en kusin, ett syskon eller barn. Jag är inte så insatt i politiker och dess fruar.


MATEN i skolan

Tisdag
Pasta med tomat och olivsås
Fullkornspasta med pumpa och ädelostJag ska äta i skolan idag.
Inte för matens skull dårå.
För museets skull.
Jag kommer inte hitta dit utan er mina vänner!Dagens tips: Bli vän med folkan.

Fellil i alla fall såru ser vare ä för mat såru kan ta merej om du inte vill äta skolmaten.
Jag menar, du ska sluta upp med att köpa mat, sejeru själv.....Förbered er för pumpkrig.
skoja.


förbered er för osttävling. Vem äter mest.


HÄST

Fedt häst! VI ska typ inte ha manuel idag, som ryktena går. Jag tror ni förstår min lycka, och därmed hur nervositeten sjönk till botten. Ska dock inte ta ut min glädje innan, han kommer säkert  in här med sitt leende och bara ler. Uuhhh.
Ifs är han hittills 4 minuter sen, ungefär. Skojjade, 2.. Kanske 3 när jag är klar. Hahah en minut hit eller dit, men jag hoppas han inte kommer. Tack gud!


UPDATE! woop woop, vikarien är här. ingen manuel så långt ögat kan nå. Lycka.

nervositet

Har placerat mig längst bak i ett hörn. Perfekt läge. Standard.
Är dock ensam och vet att ingen kommer sätta sig bredvid mig, eller kanske inte ens i närheten. Detta kommer leda till att manuel säger något i stil med "bjerkeell.." och ser ledsen ut. Och sen kommer han säga till mig att flytta fram. Då kommer jag behöva sitta typ i mitten någonstans i mitten eller längst fram. Nervositeten kryper fram, drar sig över mig. Jag vill sitta i mitt hörn, ok? Låt mig va, tack på förhand.
Seriöst, får panik, ångest, illamående. Jag vill inte flytta fram och behöva släpa mig igenom hela klassrummet när alla stirrar. Nej tack. Jag vill inte sitta i mitten, och inte våga röra mig. Och för tillfället är det typ tomt i klassrummet, vilket definitivt betyder att jag kommer behöva flytta fram, eftersom att det är tomt. Spyr. Och gråter.

yuno


Döv eller Blind

Varning. Låååååååhhng täezzxt.

När jag gick hem, var det en blind man framför mig. Jag gick ikapp och hamnade plöttsligt framför. Han gick från tunnelbanan till perrongen till rulltrappan genom sperren upp för trappan och sedan mot bussarna. Då undrade jag, hur många gånger har han gått den här vägen. Har han någon aning om hur världen ser ut. Måste han fråga någon för att veta vilken buss det är framför honom, han kan inte veta om hur lång tid hans buss kommer. Han kan inte veta vad klockan är om han inte frågar. Han kan varken se film, nyheter eller läsa. Han kan inte se natur eller fina fotografier.

Sen tänkte jag:
Men han kan höra.
Han kan gå över en gata utan att oroa sig om att en bil ska komma från tomma intet. Han kan lyssna på diskutioner, han kan prata, han kan sjunga, han kan spela instrument, han kan lyssna på musik. Han kan lyssna på nyheterna, han kan fråga när bussen går. Han kan lyssna när någon beskriver en bild eller platts. Och i och med att han inte har koll på klockan, lär hans liv inte vara lika strässigt.

En döv man, lever farligare än en blind. Han kan inte höra en bil kommandes i full fart över övergångsstället. Andra kan inte se på honom att han är döv. Där av behandlar honom som om att han är vilken persson som hellst och förmodar att han hör. Dock kan han se film, läsa böcker, upptäcka nya plattser genom syn. Han kan se klockan och se gången från sperren till tunnelbanan. Han kan se mycket, men vad har man för nytta utav de om man ändå inte kan höra det.

Hörslen är viktigare. Hörseln, hörseln, hörseln. (cheerleading)


y

Under en youtube video på 21 minuter lärde jag mig mer om InDesign än var ett års lektioner har gjort.
Då är något fel..

Vi lär oss knappt någoning under foto och digitalbild lektionerna.
Bara typ "så här ändrar du bländaren och här ändrar du slutartiden. Använd Raw. Låna gärna utrustning." och "här har du det här programet, använd många lager, använd kurvor".

Det är väl det.


.Tror jag är bäst på harpan

Nu är jag självisk

men......

Mina föräldrar, jag och Boråsara skallllllllllll kanske åka till London en weekenddddddddddd i vår...
Så nu är jag smådum och säger att jag tycker att vi ska ta en solresa dagarna efter vi slutat tvåan. Jag menar, vi är 18 (undantag malls), solresa är billigare än london, i och med att man ba vill köpa en massa saker i londonnn. Jag i alla fall. Sen så är det varmare rå. Det är lov så man behöver inte tänka på plugget, at all. Man kan vara borta längre, om vi känner för det. Vi har även mer tid på oss att samla ihop pengaaaaaaaaaar. Och framför allt, ragga på spaniorer/italienare/turkar/greker eller vart vi en väljer att åka. Ragg.
Känner mig dum, spess mot josé. förlåt!


Men vad säger ni?
Hiss eller diss.

hur går det

hej tjejjs

hur går det med era bilder? är ni klara? blir det bra? är ni bäst?
klart ni är <3 nämen serri. vinner ni?

ps. tycker att vi äntligen borde slå till på studion. du&jag&du. jag föreslår fredag, eftersom vi ändå slutar tidigt. äntligen lite bilder till nya designen? så vad säger ni tjejjs?
komigenråååh!

Citat

Mamma: Ludwig pratade någonting om sex.

Jag: ...?

Mamma: .... om att ni skulle äta mat då.

Jag förstod verkligen inte alls vad hon menade om det första, först.

medborgarplatsen

någon som vill följa med mig till medborgarplatsen imorgon? typ vid.. 1? funderar på om jag ska våga ta med noah också. åh det skulle va snutte nuttit va?

men vill nån?

va?

lowis, du bor ju så nära.

följ med.

mallan, du bor inte så nära men du vill säkert träffa mig

HAHAHAH

nej det vill du inte

men

följ med ändåvill nån?

lowis bil


lowis har köpt ny bil. lowis är glad över sin nya bil. lowis gillar sin nya bil.

Att leva farligt

Jag tvättade lampan i köket. Har tagit lite mer än två timmar nu. Men jag är klar.
Upptäckte att jag kunde doppa dem i rengöringsvatnet i slutet då de blev dubbelt så rena. Jag tvekade till att doppa de som hänger över glödlamporna, med gjorde de ändå. Vilket jag insåg nu var, dumt. De droppade antagligen på glödlampan i och med att den sprängdes. Det flög någonting. Ack vad obehagligt. Var rädd att det skulle börja brinna eller något. Men ack.
Nä men serri, jag blev sjukt skakis. Sitter vid fönstret och nervotitets äter en daim. Samt skakar en aning och min puls slår dubbelt så hårt än normalt.
Nu ska jag plocka undan i mitt rum och sen är jag fri. Livet leker.

2 November 2011

Lowis: bli gammal och tandlös då!

penisaha oki

RSS 2.0