munkbilen

Nu sitter ja I bussen påväg till södra tyskland. Waouaouaouw. en munkbil åkte precis förbi ''munkbilen'' stod det på den plus en bild. Viste inte att de fanns I sverige. kl: 10:30 åkte buzsen. Vi kommer fram till tysk I morgorn bitti. 24 timmars bussresa. Toppen. Jag ska äta pastasallad till båfe lunch o middag. Köpte båda I samma. Ville inte ha något annat. Lat. Nej. jag är hungrig. Men vågar inte ta upp nue. sitter själv. Mobbad. Dock av eget val nu. Inte först dock. De ä trevliga mäniskor här azzå. Nu är det bara 3 tusen till att träffa. Fedt. vi ska åka färga(stavning?) gånger två. De e allt ja vet. Vi ska tydligen se en film og. Och kl. 15:39 kommr linköpingbor(trorjag) hoppa på våran buss. Jag ä såå soocial nu. Jag ljuger. Jag är patetisk. Men I en halvtimma orkade jag I allafall vara social. Kanske va en kvart. Men sak samma. hejjrå ha en fin väcka vänns!

hej vänns

"I'm alive!!" ropade en liten amerikanare när vi landade med flyget i Sverige.
Himla gulligt.

Men a nu är jag hemma. Som vanligt för mig, så händer det alltid något extra. Den här gången fick jag aldrig mitt bagage. Väntade i kanske en timma då vi och flera gick till en hjälpdisk och klagade på att vi inte fått vårat bagage. De hade förmodligen skickat fel. En hel vagn fel, efterssom att det var sjukt många väskor vid sidan om utan ägare. dvs. övergivna. Så min väska är i ett annat land. Känns säkert! not...

Så när vi pratade med mannen fick jag beskriva väskan lite fint. De kommer men nästa flyg till sverige vilket betyder, 12-14 imorgorn. Då kommer de att åka runt till alla och lämna de vid dörren. Gulligt av dem, med de är de skylldiga oss. Vi sa vilken gata och hur många våningar vi bor på och allt. Portkoden kom vi inte ihåg men telefonnummer fick dem. Nu får de känna på hur det är att lämna en väska tre våningar upp utan hiss. Det vill säga sex trappor. Skönt om jag slipper hjälpa till.


Nu ska jag zzzzzzovaaaaaaa.
Lite skönt o va hemma. Men föredrar Nice, känndes som ett andrahem.
Jag sa "ska vi gå hem?", "är den hemma?", "jag glömde de hemma", "............. hemma".
Jag kallade det helt enkelt för mitt hem. Nästa år kanske vi far dit med kussinerna. Ba tjejerna rå.
Gulls. Jag vill verkligen det just nu!

Hej vänner

L-o-u-i-s här.

Nu sitter ja på flygplattsen på väg till Paris från Nice.
Kanske bloggar en gång i paris og. venne.

Kommer hem vid 18 någongång.
Sen på torsdag blir den en himla fin bussresa till tyskland.COOOLTJosé.

I'm alive!

heähääh

Lowis har flytt landet. José har jag inte sett mycket av på år och dar. Närmare bestämt 10 juni. Vad händer?! José, lever du ens fortfarande?! Hursomhelst så kom jag på att våran älskade superbloggare inte kommer blogga (superlogik på hösta nivå) något på typ resten av sommarn?! Insåg det just som jag skriver detta. Gå och dö. okej. bra.

btw, Upptäckte nyss att det finns ett ställe som heter Olofstorp. Hahha. hur festligt?? älskar att jag ens användet ordet "festligt". men ärligt nu. vem henkar??

Haulau

För er som har missat flyr jag och mor min till Nice i Frankrike på tisdag. Gull. Planet lyfter 06:30. Megagull. Kommer t-baks 26 Juli. Drar till Offenburg i Tyskland den 29 Juli. Själv, med ett gäng främmande kristna. Ja... Jag är troende. Den 6 Augusti åker jag t sverige igen, fast hoppar av vid Göteborg där min familj minus bror håller hus. Då vi skall segla med några Boråsare. Jag blir förmodligen borta i en vecka. Kanske blir o hänga i Borås sen. Vad vet jag. Så räkna med att ni inte kan se mig föräns tidigast 13 Augusti.

Skolan börjar den 22 säger jag till er som vill bli påminda.

Ha ett fint liv fuckers!


så himla Zöt. Dör!
O vart ä José??! Hemma. Men var. Que?.

iih

För några dagar sedan sa ja att jag skulle vilja ha någon liten kusin eller något på ett/två år...
Jag hade tydligen missat helt att min kusin ska ha barn. I oktober föds den.
Så aa, jag är väldigt efter.

Men vad blir han/hon för mig då. Säger man ba kusinbarn? 

Lilla Jönssonligan


kom och ät jordgubbar med migVårat jordgubbsland ♥ gott

och tefat för den delen. ingen ville svara på om dom gillar tefat. så nu får ni inte smaka. synd. nä. klart ni får smaka. dom finns här på landet. komsi komsi.

Efterlyser mis amigas

1. Vi måste ses snart!
2. José kom hem igår.
3. Lowis åker på tisdag, morgon?!!
4. Vi måste ses innan det!!
5. Vi har inte många dagar på oss..
6. Närmare bestämt 4. Då har jag räknat med idag.
7. Jag kan vilken dag som helst.
8. När kan ni?
9. Gillar ni tefat? Azzå sånadär godisar.

å-herre-gud

På nyheterna nyss sa det att det är lätt att få tag på alcohol. Oså intervjuade de en 14 och en 12 åring.
Vart är världen påväg????!?!?!

Peniz


å-ja

Det-är-fucking-sju-dagar-kvar!!!!!!!!!!!!!!
Glad-chey

å-nej

Pappa-kom-nyss-in-till-köket-där-jag-sitter-och-berättade-för-mig-att-ON/OFF-har-gått-i-konkurs-och-tvingas-därmed-att-stänga-alla-deras-butiket.
Sorgligt-säger-jag.

Om-det-finns-någon-miljonär-där-ute-så-har-du-ett-bra-tillfälle-nu-att-bli-miljardär.
Köp-upp-ON/OFF-och-rädda-företaget-i-ditt-namn.
För-detta-måste-man-givetvist-ha-en-del-pengar-redan-innan.
Men-om-jag-var-lite-äldre-och-hade-råd-hade-jag-nog-slagit-till.

hej

Nu fixade ja en grähj i videofy.me så att man kan direktpublisera i bloggähn.
omgomgomg waow.

Jag tror jag fixade det i alla fall...

Bekännelse

Jag har något att berätta för er....

(lång paus)

(läs med en allvarlig berättarröst).
Jag cyklade idag, över s:t eriksbron. Jag cyklade förbi en frisör.
Namnet de hade valt ut var...
Que salong.

Jag ljuger inte.

Ung och arbetslös

Efter en lååång deprition över att jag inte fick något sommarjobb tog jag tag i saken och sökte jag dessperat ett jobb på en reklambyrå nyss.
Sidan lyder delareklam.nu 
Om jag får jobbet kommer jag dö.  Inte bara för att jag är lat utan för att jag kanske inte kan ta emot jobbet. Jag antar att det är under sommarlovet jag får jobba och  de betyder att jag bara kommer kunna  jobba till den 18 juli. Vilket är om 14 dagar. Jag antar att jag inte får svar tills dess eftersom att folk inte gillar att höra av sig.
Det leder till att jag kanske kan göra det på skolmornar eller jullovet och jag vill inte plaska runt i slask dagarna i ända. Dö. Die bitch, die.

Nämen jag lär inte få något jobb där. Söker på doken snart. Men jag kommer att spy, vilket leder till att jag blir sparkad och blir arbetslös igen.

Hmm.. var mer kan man jobba. Ica, konsum osv. Där blir jag sjuk/förkyld.
Tidningsutdelare/reklamutdelar = nej.
Café jobbar jag hjärna på, klädaffär lika så. Men det är inga stora summor vi pratar om då.

Nä cheyer. Det ända dugliga för oss är att bli proffesionella bloggerskor..............
Såg på någon nyhetsmorgorn på tv4 för någon vecka sen. När bloggaren Kenza var där.  Hon berättade att hon la undan 70 lax i månan. Fatta. Hon måste vara miljonär snart.   åh. Världen är elak.

filmer och ett hjärta på tummen

Hej vänner o bekanta. Ööh. Om ungefär 1h 15 min börjar en serie vid namn pretty little liars. Coolt. Jag är fortfarande sjuk, jag mår bättre dock. Men blir nog hemma i morgorn också. Kult. Min mamma har också blivit sjuk... Så jag antar att jag har smittat henne. Min bror mådde inte så bra igår heller. Vilken spännande familj. Undrar om jag någonsin kommer att bli frisk, när jag väl blir det kommer de att smitta mig igen. Inte för att det går men ändå. Jag är alltid den som blir sjuk först. Lite kul. Igår hyrde brorsan filmer så vi alla skulle överleva under vår sjukdom. Fyra tog han hem - det var ett bra priserbjudande. Två från 80-talet och en vid namn 127 dagar och en till. 80-talsfilmer är bra. Bra. Jag gillar tv. Igår övergav jag datorn helt. Samma idag, dert är därför jag bloggar från mobilen, så att jag inte skall fastna där. oj va mycket jag skriver nu. och en sak till: jag råkade få ett brännmärke på landet som formade sig som ett hjärta på tummen. Så nu kanske jag har ett hjärta där för livet. Himla gulligt.

andra juli

Mallan är i schweitsssssssss José är i Italien och jag är sjuk. Alla stannar för en vecka eller mer.

hänger på arlanda

Cha brooooor! Nu sitter ja på Arlanda. Planet går om mer än en timme. Nu ska vi gå och fördriva lite tid. Bloggar kanske lite när jag är framme i landet som ingen kan stava. Pussaaaaaar <33

Inte för att sprida negativitet

....men jag har mitt livs tråkiga sommarlov hittills.
Började med en vecka då jag träffade lite folk och samma med veckan där efter sen åkte jag till landet (tror jag) och hängde där för en vecka sen åkte jag hem och blev sjuk och det är allt jag har hunnit med punkt jag har världens  tråkigaste liv.

Nuskajaggåochätafrukost. Adiós

RSS 2.0