Veckz / långt inlägg / hej

JAAAAAAg är här för att bevittna mig. Säger man så?..

Nä men serri först vill jag säga något kort om Svenskan. Jag förtjänar verkligen inte min grupp. Om de är på nivå 9,5 (av 10) är jag på högst 2. Fattar ni vad dålig jag ä.. Jag typ skäms, så jag sätter mig med knappisarna och läser lite där, för att göra mig ännu sämre ifrån mig.
Jag är så ledz gruppen. Jag borde vara i en egen. Förstöra för mig själv lix. Ba för mig o inte för dig(alla som läser).

Måste ba tillägga med att säga att jag är Vrål. Vrålhungrig. Så det är inte sant.

Sen ska jag säga att jag, José och Fells har en "hällsosam vecka" då vi tar trapporna istället för hissen (HEMSKT). Sen äter jag kanske en smula hällsosammare / har inte ätit någon skräpmat (än) (är grymt sugen på en pizza!!!). Sen hoppar jag över med att salta min mat. buhu. mitt liv är hårt.

och nu så vill jag säga(sjunga att sommaren är skön) att jag ska ha en datafri och tv/filmfri vecka om det inte ingår i ett skolarbete. (Vilket vi ofta använder dator till). Så jag skall alltså fokusera mer på skolarbeten och sånt där mer. Livsviktiga saker.

OCH! Jag kom på igår, att jag borde ha, ett "uppdrag" varje vecka, Eller asså, ni förstår.

OCH. Om jag bryter mot något tvingar jag mig själv att i slutet mot dan springa upp och ner i mitt trapphus så många gånger som jag gjort något fel. Förstår ni vad hemskt. Det är tre våningar upp, det vill säga, sex trappor. Hemska tider.

Nä nu ska jag traggla matematik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0